Alaplı Karşıyaka Mahallesindeki vatandaşların, Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nu arazileri toplayıp İbrahim Efe üzerine yaptığı suçlamaları üzerine Milletvekili Faruk Çaturoğlu'ndan destan gibi açıklama geldi.

Açıklamasında teknik olarak bir sürü detay açıklayan Çaturoğlu, konuya oldukça hakim!! Mal sahipliği de bunu gerektirmez mi?

İşi komploya bağlayıp, mahkeme kapısıyla aba altından sopa gösterse de başı oldukça sıkıntıda vekilin!

Olayın medyaya düştüğüne mi yansın, yeni hülleci bulacak olmasına mı?

Arsayı üzerine yaptığı iddia edilen İbrahim Efe,sosyal medyadan Alaplıların linçine maruz kalmış!

İlerleyen yaşı nedeniyle bu kadar atraksiyonu kaldıramayan Hacı Efe, vekil Çaturoğlu'na arsaları üzerinden alması için şimdiden baskı yapmaya başlamış!

Gelen tepkiden dolayı yakın çevresine olayın detaylarını anlatmaya başlamış bile.

15 - 20 yıl önce alacak karşılığı kendisine geçen arsayı satmak için çok müşteri arayan Efe, alıcı bulamayınca taksit taksit Çaturoğlu'na sattığını anlatıyormuş. Eee yakayı Çaturoğluna bir kere kaptırınca, sonradan parça parça toplanan hisseleri de üzerine almak zorunda kalmış. Çaturoğlu'nun ekonomisi bozulunca bir türlü devredememiş arsayı. Her ne kadar resmiyette olsa da gerçek sahibini tüm Alaplı biliyormuş!

Efe kurtulmak ister elbet, herkes film fırıldak işlerine alışkın değil!

Çaturoğlu şimdi yeni bir hülleci bulmak zorunda!

Satış yapılınca İl Genel Meclis Üyesi müteahhit Ayhan Akman'la yaptığı kat karşılığı daire sözleşmesini de yenilemek gerek. Çok iş çıktı yine evrak, kağıt, kürek!

Ama ben olsam satış yaptırırken sağlık raporu aldırırım 70'lik Efe'ye. Sonra mazallah varisler arsayı mahkeme kararıyla geri isterler birde!

İşin başında taksit taksit aldığı arsayı, peşin peşin kaptırmasın!

Vekillik bitip işi temize çıkardıktan sonra, yapılacak dairelerin parasını o çatur çutur yesin! Ohh ne güzel, Garibim Zonguldak'ta vekil hizmet edecek diye beklesin!

Bence bu şaibeli arsanın hepsini hayır kurumuna hibe etsin!

Editör: Pusula Gazetesi