Saygınlar; Almanya nakliye hizmetinde komple tenteli tır, frigo, ağır nakliye, proje taşımacılığı ve parsiyel taşımacılık ile Almanya pazarına hızlı giriş yaptı.

Uzun yıllardır Uluslararası Nakliyat sektöründe öncü firmalarının içerisinde yer alan Saygınlar Nakliyat; karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu taşımalarıyla müşterilerine hizmet sunuyor. Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Doğru Avrupa Ülkelerine parsiyel, komple, frigo ve ağır nakliye gibi hizmetler sunan Saygınlar; düzenli olarak Almanya nakliye çalışmalarına başladı. Sektörün öncü markalarından olan Saygınlar profesyonel ekibi ile Batı Avrupa bölümüne parsiyel, komple, frigo ve proje taşımalarına start verdi.

Özmal araç filosu ile CMR Sigorta güvencesiyle yüklerinizi güvenli şekilde adreslerine teslim eder. Yükleme noktasından varış noktasına kadar profesyonel olarak iş yönetimini yapan Saygınlar müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını yapar. Almanya nakliye şirketi olarak Saygınlar'dan uygun navlun talep edebilirsiniz.

2001 Yılında kurulan Saygınlar Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. Ortadoğu Ülkeleriyle başladığı Uluslararası Nakliyat sektörüne şuanda Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Rusya, Belarus,

Komple TIR İhracat, İthalat Çalıştığı Ülkeler: Türkmenistan, Özbekistan, Dubai, Katar, Suudi Arabistan, Irak, İran, Ürdün, Lübnan, Kuveyt, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, İtalya, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda...

Parsiyel Hizmeti Sunduğu Ülkeler (Kara, Deniz, Hava Taşıma Opsiyonlu): Türkmenistan, Özbekistan, Dubai, Katar, Suudi Arabistan, Irak, İran, Ürdün, Lübnan, Kuveyt, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, İtalya, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda...

Saygınlar'ın Almanya Nakliye Şirketi Olarak Hizmetleri

  • Komple Taşımacılık
  • Parsiyel Taşımacılık
  • Proje ve Ağır Nakliye Taşımacılık
  • Frigo Taşımacılık

Araçlarının durumları hakkında personelleri günlük olarak Almanya nakliye hizmeti satın alan müşterilerine raporlanmaktadır. Araç takip sistemleriyle araçlarının anlık olarak bilgilerine sistemlerinde ulaşabilmektedirler. Türkiye - Almanya parsiyel yüklemeleriniz için buradan ulaşabilirsiniz.

Almanya'dan 3. Ülkelere Parsiyel, Komple ve Proje Taşıma Hizmeti

Türkiye'den ihracat ürünlerinizi taşıdıkları gibi aynı zamanda ithalat ve 3.ülke taşımaları direk veya aktarmalı olarak adrese kadar Saygınlar Nakliyat teslim eder. Yılların getirmiş olduğu tecrübe ile kurmuş oldukları güçlü sistemlerle yük güvenliğini ön planda tutarak Almanya'dan Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu Ülkelerine yüklerinizi teslim ediyorlar.

Almanya'dan - Türkmenistan Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Özbekistan Karayolu Taşıma

Almanya'dan - İran Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Irak Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Suudi Arabistan Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Dubai (UAE, BAE) Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Katar Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Ürdün Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Lübnan Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Gürcistan Karayolu Taşıma

Almanya'dan - Azerbaycan Nakliye

Almanya'dan - Afganistan Karayolu Taşıma

Kaynak: http://www.sayginlarnakliyat.com