Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bir ayağı Zongudak'ta gerçekleştirilen Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi müsabakaları Site Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Çaydeğirmeni oynadığı 4 maçı da kazanarak şampiyon olarak 11 Grup'ta gerçekleştirilecek olan finallere kalmaya hak kazandı.

Çaydeğirmeni Belediyespor sırasıyla Ereğli Voleybol'u, 3-0, Safranolu Belediyespor'u 3-1, Devrek Eğitimspor'u 3-0 ve son maçta Karabük Anadolu Voleybol'u 3-0 yenerek şampiyonluğa uzanmıştı.

ÇAYDEĞİRMENİ'NİN GRUBU AÇIKLANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gruplarını birinci bitiren 44 takımın 2.Lig yolunda gruplarını açıkladı.

11 Grup'ta 44 takım 2.lig için mücadele edecek. Her grup 4'e takımdan oluşurken Zonguldak'ın temsil edecek olan Çaydeğirmeni Belediyespor Bolu Grubu'nda yer aldı.

ÇAYDEĞİRMENİ'NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

21-23 Haziran tarihleri arasında Bolu'da gerçekleştirilecek olan final maçlarında Çaydeğirmeni Belediyespor'un grubunda Düzce Gençlikspor, Kocaeli İzmitspor, Sakarya Gelişimspor.

11 Grup'ta şampiyon olan takımlar 2021-2022 Voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Bayanlar 2.Lig'nde mücadele etmeye hak kazanacak.

SATILMIŞ GEBEŞ SULTANLARINA GÜVENİYOR

Çaydeğirmeni Beldesi'nde yıllarca Belediyecilik hizmetini üst düzeyle yaparak beldeyi yaşanabilir bir bölge haline getiren ve Türkiye'de örnek olarak gösterilen Çaydeğirmeni'ni sportif açısından da geliştirmeyi hedefleyen Başkan Satılmış Gebeş futbolcun yanı sıra Çaydeğirmeni halkını Voleybol ile buluşturdu.

Zonguldak'ta gerçekleştirilen Bölge maçlarında şampiyon olana Çaydeğirmeni Belediyespor Voleybol takımının hedefi şimdi de Bolu'da gerçekleştirilecek final maçlarında. 4 takım arasında şampiyon olarak 2.lige çıkmak isteyen Çaydeğirmeni Belediyespor'un başarısı Çaydeğirmeni halkını da gururlandırıyor.

BAŞKAN GEBEŞ SULTANLARINI BOLU'DA YALNIZ BIRAKMAYACAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Zonguldak'ta gerçekleştirilen Bölge maçlarında takımı yalnız bırakmayarak tribündeki yerini almış ve sporcularına moral vermişti. Başkan Gebeş 21-23 Haziran tarihleri arasında Bolu'da yapılacak final maçlarında da takımının yanında olacak.

Başkan Gebeş, Teknik heyet ve sporcular final maçlarında başarılı olarak şampiyonluk kupasını hep birlikte Çaydeğirmeni'ne getirerek şampiyonluğu Çaydeğirmeni meydanında Çaydeğirmeni halkı ile birlikte kutlamayı planlıyor.