Zonguldak'ta alt yapıda büyük bir gelişme gösteren ve adeta futbolcu fabrikasına dönüşen Sarayspor Futbol takımı bünyesine yeni yıldızlar kazandırmak ve bu futbolcuları takıma dahil etmek üzere yeni yetenekler keşfediyor. Fener Sentetik sahada yapılan seçmelerde Sarayspor teknik heyeti pür dikkatle futbolcu izledi.

Fener sentetik sahada 2004-2009 yaş grupları arasında yapılan seçmelere 50 yakın sporcunun katılırken Kulüp Başkanı Turan Altındaş, antrenörler Hakan Sağlam, Barkın Karabaş ve Basri Kocabaşoğlu seçmelerde hazır bulundu. Yapılan hazırlık maçında dikkatleri çeken futbolcuların isimleri alınarak son bir değerlendirme yapılıp, gerektiğinde Sarayspor bünyesine dahil edilecek.

Seçmelerin ardından değerlendirmede bulunan Turan Altıntaş, ''Bu seçmelerdeki yetenekliden ziyade daha hazır oyuncuları tespit edebilmek. Bunlara futbol okulumuzda kulübümüzde eğitim devamlılığını sağlayarak çocuklara belirli bir seviyeye getirmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda 50 yakın çocuğumuz seçmelere geldi. Gözlemlerimiz devam ediyor. Aralarda tespit ettiğimiz oyuncularımız var. Bu oyuncularla kulübümüz bünyesinde çalışmalarımız devam edecek. Kendini kıyada köşe de kalmış kendini ifade edememiş oyuncular oluyor. Bunları su yüzüne çıkarmak istiyoruz. Bugünde göze çarpan istediğimiz yaş gruplarında göze çarpan oyuncular var. Oyuncuları tespit ettik. İnşallah o oyuncular içinde hayırlısı olur. Bizlerde onlarla beraber yolumuza devam ederiz. 50 yakın sporcu çocuğumuz vardı. Hava da güzeldi güzel bir seçme oldu. Yetenekli sporcular var''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi