Zonguldak'ın son yıllarda parlayan yıldızı olan Sarayspor U-14 ligi Zonguldak şampiyonluğunun ardından Kastamonu'da da grup şampiyonu olarak Türriye yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

22-25 Mart tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenen U-14 grup müsabakalarında başarılı sonuçlar alıp adeta gol rekoru kıran Sarayspor namağlup şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye'de ilk 20 takım arasında girdi.

İlk maçta Sinop'u 6-1 gibi farklı sorla yenen Sarayspor, ikinci maçında Karabük'ü 5-0 yendi. Final maçında ise Bartın ile karşılaşan Sarayspor rakibi 3-0 gibi net skorla yenerek grup şampiyonu oldu. Oynadığı 4 karşılaşmada rakip kaleleri 14 kez havalandıran sarı-kırmızılı temsilcimiz kalesinde yalnızca 1 gol gördü, +13 averajla şampiyon oldu.

Sarayspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takımın antrenörü olan Turan Altıntaş maçın ardından yaptığı açıklamasında "Bize destek olan başta sponsorumuz Ekşioğlu Beton Talip Ekşi'ye, Kilimli Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz'a, Cem Çifti'ye, değerli velileremize çocuklarımız ve ekibimiz adına sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunarız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi