Zonguldak'ta marka haline gelen Sarayspor yeni sezon öncesinde yeni bir sponsorluk anlaşması yaptı. Geçtiğimiz yıl Sınav Koleji ile dev bir sponsorluk anlaşması yapan Sarayspor bu kez de ulaşım konusunda sponsor buldu. Zonguldak'ta faaliyet gösteren Doğu Otomotiv yeni sezonda Sarayspor'u taşıyacak. Müsabakalara Doğu Otomotiv ile gidip gelecek olan Sarayspor'da yönetim büyük bir sorunu da çözmüş oldu.

Sarayspor yönetimi ve teknik heyeti bugün sponsor firma Doğu Otomotiv sahibi Muhammet Aydemir ile bir araya gelerek tanıtım programı düzenledi.

TURAN ALTINTAŞ: "İŞİMİZ FUTBOLCU YETİŞTİRMEK"

Sarayspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Turan Altıntaş sponsorluk anlaşması ile ilgili bilgi verdi: "Sarayspor'un kuruluş tarihinden bugüne 30'u aşkın şampiyonluğun yanı sıra Türkiye Şampiyonası başarıları, yetiştirdiğimiz futbolcular, Zonguldak ve Türk futboluna kazandırdığımız oyuncular hepsi 10 yıllık süre içinde gerçekleşti. Zonguldak futboluna büyük katkı sağladığımızı düşünüyorum. Yetiştirdiğimiz ve hali hazırda yetişen futbolcularımız var. Bünyemizde yüzlerce öğrenci futbolcu olma yolunda ilerliyor. Kulüp olarak hedef noktamız çocuk ve gençlerimiz. İşimiz futbolcu yetiştirmek. Çocuklarımızın futbolla birlikte sosyal anlamda gelişimlerini sağlamak için uğraş veriyoruz. Bunu yaparken de profesyonel bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Sarayspor'u bir marka haline getirmek en büyük arzumuz. Bu yolda çok iyi ilerliyoruz. En büyük destekçilerimiz sponsorlarımız. Ana sponsorumuz Sınav Koleji'nden sonra ulaşım sponsorluğu konusunda Doğu Otomotiv'le anlaşma sağladık. Muhammet Aydemir'e kulübümüze sponsor olduğu için teşekkür ediyorum. Bundan böyle daha rahat bir şekilde ulaşım sağlayacağız" dedi.

HAKAN SAĞLAM: "MUHAMMET AYDEMİR'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kurulduğu yıldan bugüne Sarayspor'da büyük emeği olan Sarayspor Antrenörü Hakan Sağlam ise kendilerine sponsor olan Doğu Otomotiv teşekkür etti.

"MUHAMMET AYDEMİR: "SARAYSPOR'A ULAŞIMDA DESTEK OLACAĞIZ"

Sarayspor'un yeni sezonda ulaşımını sağlayacak olan Sporsor Doğu Otomotiv sahibi Muhammet Aydemir ise, şunları söyledi: "Sarayspor'a yeni sezonda destek olacağız, ulaşımını sağlayacağız. Doğu Otomotiv olarak kulübe katkımız olsun istedik. Ulaşım sponsorluğu konusunda desteğimiz olacak. İnşallah hayırlısı olur. Hocalarımıza ve futbolculara yeni sezonda başarı temennisinde bulunuyorum" dedi.