Sarayspor futbol takımı başlarında Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörleri Turan Altıntaş, Hakan Sağlam ve Nevzat Küçükkaya ile birlikte Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir'i makamında ziyaret etti. Kastamonu'da gerçekleştirilen U-14 grup şampiyonasında elde ettikleri şampiyonluk kupası ile birlikte ziyarete gelen Sarayspor futbol takımının yaşadığı sıkıntıları dile getiren Turan Altıntaş belediyeden destek istedi.

ALTINTAŞ SIKINTI BEKLENTİLERİNİ ANLATTI

Kurumlardan bekledikleri desteği göremediklerini ifade eden Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takımın antrenörü Turan Altıntaş "Başarı var ama başarının yanında sıkıntılarımız var. Zonguldak adına çocuklar adına 10 yıldır biz mücadele veriyoruz. Hiçbir kurumdan destek alamıyoruz. Ben tesadüfen sizi burada göremesem belki destek alamayacağız diye gelmeyecektim. Ama siz sağ olun eski bir dostluğumuz var.Yarın muhakkak uğra dediniz. Bizde ona istinaden sizleri ziyarete geldik. Zonguldak'ta altyapılarda ilimizi temsil eden 1 2 takım arasındayız. Sene içerisinde 3-4 defa Türkiye Şampiyonasına gidiyoruz. Fazla da kimseyi sık boğaz etmiyoruz. Sene içerisinde sağ olsun işadamlarımız gerekli desteği veriyor. Ama kurumsal olarak artık bir destek görmemiz gerek.

U-14 Türkiye Şampiyonasından geldik. Türkiye'de ilk 20 takım arasına girdik. Şimdi yarı finallere gideceğiz. Bu hafta U-16'ya gideceğiz. Oradan dönüp U-14 gideceğiz. Aynı zamanda bu çocuklarımız okul takımlarında da oynuyorlar. Bu çocuklara elimizden gelen imkanlarla katkı vermeye çalışıyoruz" dedi.

DEMİR'DEN DESTEK MESAJI

Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir Sarayspor'u kutlayarak "Bende sporun içinden geliyorm. 5 dönem Zonguldakspor'da görev yaptım. Futbol oynanması da zor, ekonomisi de zor yönetmesi de zor bir spordur. Başarılarınızı da sosyal medya olsun basından olsun takip ediyorum. Bunlarda bizleri mutlu ediyor. Belediye Başkanımızda sporu seven bir adam. Oda elinden gelen desteği vermeye çalışıyor. Belediyenin ekonomisi dört dörtlük değil ama bizde spor ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz. Hocamın talepleri doğrultusunda görüşeceğiz fikir alış verişinde bulunacağız. İmkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Tekrar tebrik ediyorum''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi