TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un sahasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Sancaktepe maçının ardından Teknik Direktör Serkan Afacan açıklamalarda bulundu. Maçın ilk yarının bitimiyle birlikte kötü yönetimi için hakeme itirazda bulunan Teknik Direktör Serkan Afacan devre arasında kırmızı kartla tribüne gönderilmişti.

Afacan hakem triyosunun kötü bir yönetim sergilediğini belirterek play-off şanlarının devam ettiğini vurguladı.
"TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM"
Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan maçı değerlendirerek ''Sancaktepe karşısında mücadelelerinden dolayı öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Bu saha şartlarına rağmen iyi mücadele ettiler. İlk yarıda bir kaç pozisyonumuz var değerlendiremedik. Özellikle Federasyon temsilcilerine bu sahada maç oynanabilir, nasıl bir karar verdiler hala aklım almıyor. Oyun anlamında aslında orta da bir oyundu. Sancaktepe bu ligin önemli takımlarından bir tanesi. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Önemli pozisyonlarımız var. Bir tane hızlı çıktıkları topta gol attılar. Bizim de iki-üç tane pozisyonumuz var. Ama değerlendiremedik" ifadeleri kullandı.
"PLAY-OFF UMUDUMUZ DEVAM EDİYOR"
Afacan, "Hiç istemesemde oyunun paydaşı hakemler hakkında yorum yapmak istiyorum. Sezonun en kötü yönetimini sağlayan bir hakem triyosuyla karşı karşıyadık. En önemli beni endişelendiren durumda buydu. Böyle olmaması gerekiyordu. Bu tür maçlara daha önemli maçların verilmesi gerekiyor. Bazen kaybediyoruz. Bazen de öğreniyoruz. Bu öğrendiğimiz maçlardan bir tanesi. Play-off sınırı ile 3 puan var. Bunu sonuna kadar takip etmeye devam edeceğiz, umutluyuz'' dedi.