TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor, 2-2'lik Bandırmaspor beraberliğinin ardından Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bandırma maçının ardından futbolcuları verilen izinlerin tamamlanmasının ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.00'da idman yapan Zonguldakspor'da morallerin üst düzeyde olduğu gözlendi.

Kırmızı-lacivertli ekipte teknik patron Cahit Terzi idman öncesinde futbolcularla yaklaşık 5 dakikalık bir konuşma yaparak Bandırmaspor maçının kısa analizini yaptı, Şanlıurfa maçının önemini anlattı.

Futbolcular daha sonra kondisyoner Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başladığı idmanı fizik kondisyon ağırlıklı çalışmayla sürdürdü. İdman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

HAKAN YÜKSEL BAŞARILAR DİLEDİ
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Hakan Yüksel Zonguldakspor idmanını da ziyaret ederek Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir süre sohbet etti. Hakan Yüksel, 2-2'lik Bandırmaspor maçı için Terzi'yi kutlarken, Şanlıurfaspor maçı için de başarı temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi