Zonguldakspor'un deplasmanda oynadığı Silivrispor maçını değerlendiren Hüseyin Yılmaz çok önemli ve kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi. Hüseyin "İstanbul deplasmanında Silivrispor'a karşı çok iyi mücadele ettik. Tüm planlarımız galibiyet üzerine yapıldı ve deplasmana 3 puan için gitmiştik, bunu da başardık" dedi.

"ÜZERİMDE ŞANSSIZLIK VAR"

Silivrispor maçında kazanılan penaltı anını anlatan Hüseyin "Vurduğum top kaleye gidiyordu ve İbrahim Kaş'a çarptı. Topu engellediği için yüzde yüz penaltıydı. Uzaktan şutlara devam edeceğim. Son maçlarda atıyorum. Nedenini bilmiyorum ama bu sene üzerimde bir şanssızlık var. Geçtiğimiz sezonda vurduğum gol oluyordu ama bu sene olmuyor. Vuruyorum ya kaleciye ya da defansa çarpıyor. En sonunda penaltı oldu. İnşallah bundan sonrakilerde gol olur" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZ SİLİVRİ'DE MUHTEŞEMDİ"

Deplasmanda çok iyi bir taraftar topluluğu karşısında oynadıklarını ve kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür eden Hüseyin "Silivri'de çok iyi bir taraftar topluluğu vardı. Zonguldak'tan giden taraftarlarımız ile birlikte İstanbul'da ki gurbetçilerimiz geldi ve bizi desteklediler. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Silivri değil de sanki Zonguldak Stadı gibiydi. Ama Silivri taraftarına da teşekkür ediyorum. Bizi maçtan sonra alkışladılar. Sakaryaspor yenilgisiyle gerçekten taraftarımızı üzdük. Bandırmaspor maçına gelsinler. Bu maçta 3 puanı alacağız. Silivrispor maçındaki gibi taraftarlar bizi statta desteklesin" dedi.

"BANDIRMASPOR'U YENECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Bandırmaspor karşılaşmasına çok iyi hazırlanıyoruz. Silivri galibiyeti bize moral oldu. İnşallah Bandıma maçını 3 puanla geçebiliriz. Ben buna inanıyorum. Alacağımız galibiyetle seri yakalamak ve sürdürmek istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi