Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor son oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu Ankara Demirspor maçının ardından 18 Şubat Perşembe günü sahasında oynaması gereken Sancaktepe maçı hazırlıklarını elverişsiz hava koşulları ve yoğun kar yağışına rağmen Fener Sahası'nda sürdürmüş ve Sancaktepe maçına konsantre olmuştu.

Ancak Devrek İlçe Stadı'nda hafta boyunca yağan kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle yaklaşık 55 cm kar birikintisi oluştu. Zonguldakspor yönetimi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri sahanın maç saatine kadar temizlenmesinin imkansız olduğu görüşünde birleşti. Kırmızı-lacivertli yönetim ise TFF'ye sahanın fotoğraflarını göndererek maçın tatil edilmesi talebinde bulundu. TFF ise bu şartlarda Devrek Sahası'nda maç oynanamayacağı kararı vererek maçın iptaline karar verdi, iki kulübe de bu kararını tebliğ etti. Maç daha sonra TFF tarafından belirlenecek tarihte oynanacak.

SANCEKTEPE'YE NİYET, AMED SPORTİF'E KISMET

Zonguldaksporlu futbolcular hafta boyunca Sancaktepe maçı için hazırlandı. Ancak maçın iptal olması ile birlikte 24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına ara vermeden devam edildi. Zonguldaksporlu futbolcular Teknik Sorumlu Barış Şeref nezaretinde Fener Sahası'nda Amed Sportif maçı hazırlıklarına başladı. Futbolcular ve teknik heyet şimdi Amed Sportif maçına konsantre oluyor.

Ligin ilk yarısında rakibine son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olan Zonguldakspor güçlü rakibi karşısında deplasmanda puan yada puanlar alarak kente avantajlı dönmek istiyor.

Zonguldakspor Amed Sportif maçı öncesinde 22 puanla 12'nci sırada bulunurken, rakip Amed sportif ise 35 puanla 8'nci sırada, play-off hesapları yapıyor.