TFF 2. lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde İstanbul Zonguldaksporlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kıyak Sancaktepe Futbol Kulübü yönetimi ile temasa geçerek kanunen yüzde 5 olan kontenjanı yüzde 10'a çıkarma talebinde bulundu. Ancak Sancaktepe Futbol Kulübü yönetimi tüm baskı ve isteğe rağmen teklifi geri çevirerek resmi kontenjan yüzde 5 rakamında diretti ve resmi yazıyla stada 129 Zonguldakspor taraftarının girebileceğini açıkladı. Zonguldakspor taraftarlarının talebi ise 250'ydi.

YIĞILMA OLMAMASI İÇİN TARAFTARLAR TEMKİNLİ OLSUN
Zonguldakspor taraftarının Sancaktepe deplasmanında 129 kişinin girebilecek olması nedeniyle yığılma olmaması açısından taraftarların anlaşmalı olarak stada gitmeleri gerekiyor.

Bu kritik maça İstanbul, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli'nde bulunan taraftarların yanı sıra Zonguldak'tan da çok sayıda taraftarın gitmesi bekleniyor. Taraftar grupları sorun yaşanmaması için gerekli 129 sayıyı aralarında ayarlaması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi