Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 2-0'lık Ankara Demirspor maçını unutarak Çarşamba günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Sancaktepe maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Patron Mustafa Dalcı, Ankara Demirspor maçını unutarak Sancaktepe maçına odaklandıklarını söyledi.

"HER HAFTA ÜSTÜNE KOYARAK İLERLEYECEĞİZ"

Takımın çalışmalara geç başlamasına rağmen her hafta üstüne koyarak devam edeceklerini belirten Mustafa Dalcı, "Rakip Ankara Demirspor oturmuş bir takım. Oyuna biraz tutuk başladık bireysel hatadan bir gol yedik. İlk yarı ortada geçen bir müsabakaydı. Aslında fazla pozisyon vermedik. Ama maalesef ilk yarı içeriye 1-0 geride girdik. İkinci yarıya bakacak olursak daha organize daha topun bizde olduğu bir oyun sergiledik. Tabi bu tarz takımlara karşı sürekli önde oynarken kaptıracağınız toplarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz, ikinci golü de maalesef kontra ataktan yedik. Genel anlamda takımın ikinci yarı vermiş olduğu mesajlar benim için önemliydi. Her geçen hafta üstüne koyarak ilerlemeyi düşünüyoruz. Mağlup olduk tabi ki üzgünüz. Sancaktepe maçında telafi ederiz inşallah" dedi.

Sorulan soru üzerine maç içinde duran top organizasyonu hakkında da bilgi veren Mustafa Dalcı, "Takım içinde duran toplarla ilgili organizasyonlarımız var. Sağ tarafta başka bir organizasyon Sol tarafta başka bir organizasyon dolasıyla duran toplarımızın başında genelde Emre ve Batuhan var. Dolayısıyla onun dışında fazla kullanan olmadı. Bazen de Hüseyin kullanabiliyor" dedi.

"SANCAKTEPE MAÇINA ODAKLANACAĞIZ"
Teknik Patron Mustafa Dalcı Ankara Demirspor maçını unutarak Çarşamba günü oynanacak olan Sancaktepe maçına odaklanmaları gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Bu sezon lig uzun geçecek. İlk defa yenilmedik son defa da yenilmeyeceğiz. Dolayısıyla futbolun içerisinde bunlar da var. Çarşamba günü Sancaktepe maçı var, Ankara Demirspor yenilgisini unutup ona odaklanmak istiyoruz. Dolayısıyla oraya gidip en iyi mücadelemizi ortaya koyacağız, iyi sonuçla döneceğiz" ifadeleri kullandı.