Zonguldak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Çaycuma İlçesi'ndeki OSB'ye ziyaret gerçekleştirdi.
Elcab Kablo firmasının sahibi Necdet Tıskaoğlu'nu ziyaret eden Karaman "Diğer il dışında yatırımı olan hemşehrilerimizin de bölgemize yatırımlarını bekliyoruz" dedi.
Karaman, yaptığı ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı; "Bugün günümüzü Çaycuma OSB'ye ayırdık. Bu kapsamda Çaycuma OSB'mize İstanbul'daki yatırımlarına ilaveten memleketine katkı olsun adına üretime, istihdama, ekonomiye katkı olsun adına fabrika kurarak destek veren Elcab Kablo fabrikasından başladık. Arçelik beyaz eşya için ürettikleri ürünlerin üretim hattını ve sevkiyat aşamasını yerinde gördük. Nejdet Tıskaoğlu başkanımıza bu örnek hizmeti nedeniyle çok teşekkür eder, diğer il dışında yatırımı olan hemşehrilerimizin de bölgemize yatırımlarını bekliyoruz."
Başkan Tıskaoğlu ise "Sanayi ve Teknoloji Zonguldak İl Müdürü Sayın Yaşar Karaman Çaycuma OSB'de bulunan fabrikamızı ziyarette bulundu. Sayın Karaman, fabrikamızın bölgede kablo üretimi yapan ilk fabrika olması dolayısıyla OSB'nin cazibesini arttırdığını ve gelecek yatırımlara ışık tuttuğunu belirtti. Kıymetli ziyaretleri ve değerlendirmeleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi.