20 Ocak'a kadar Sergi Odası'na konuk olacak olan fotoğraflarda geçen yıllara sığan sergi, söyleşi, seminer, atölye ve kültür gezilerinden görsel izler var.

Bu izler arasında Çırgan Köyü Sanat Atölyeleri'nden, Filyos Sanat Buluşmaları'ndan (2004), yedi yıl süren TED Zonguldak Koleji Fotoğraf Kulübü çalışmalarından, kent içi ve dışına yapılan kültür gezilerinden görseller bulunuyor.

Sergi Odası 20 yıl boyunca yüzlerce sergi, film gösterisi sunarken; onlarca söyleşi, atölye, gezi, seminer düzenledi. Bu çalışmaları yaparken dernek, sendika, vakıf ve kişilerle birliktelik kurdu. Bu kuruluşlar arasında Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV), İstanbul Fotoğraf ve Sinema amatörleri Derneği (İFSAK), Zonguldak Barosu, Kozlu Çırgan Köyü Muhtarlığı, Filyos Belediyesi, Atölye İskele Filyos, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), TED Zonguldak Koleji, Zonguldak Eğitim Sen, Tiyatro Arın, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD), Zonguldak Briç Spor Kulübü, Karikatürcüler Derneği Zonguldak Temsilciliği, Maden Mühendisleri Derneği, Karaelmas Üniversitesi Fotoğraf Kulübü, Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi, Gelik İlköğretim Okulu, Zonguldak İlköğretim İlkokulu yer aldı.

70 fotoğrafın yer aldığı sergi pazar dışında saat 10.00-18.00 arası açık.