Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile eski dostu Gazeteci Alev Uzunbaş arasındaki söz düellosu sürüyor.

Satılmış Gebeş'in kendisine 'Alevciğim' şeklinde kitap etmesinde rahatsız olan Alev Uzunbaş, "Sen kim oluyorsun da 'alevcim' diye hitap edebiliyorsun, önce haddini bil Satışmış Gebeş" şeklinde sert bir çıkış yaptı.

Bu çıkış üzerine Satılmış Gebeş, "Sevgili Alevciğim! Sen bana hep Abiciğim, bende sana hep Alevciğim derdim. Ve bu şekil de hitap etmem senin çok hoşuna giderdi. Hayır dır? Ne olduda beni tanımıyormuş gibi Sen kim oluyorsun diye sordun? Nasıl hitap etmemi istiyorsun?Bileyim O şekil hitap edeyim Sevgili Alevciğim" şeklinde yanıt verdi.

İşte sosyal medyada yapılan yazışma:

BELDEN AŞAĞI İFTİRALAR ATMA

Satılmış Gebeş: Sevgili Alevciğim yazdığın her yazıya verecek Cevabım var. Rahat ol. Benim Abdestimdende, Namazımdan da şüphem yok. Ben Gazeteci falan da değilim. Çamurla, Belden aşağı yazılarla, İftira ile işim olmaz. Çaydeğirmenili hemşehrilerimin teveccühü ile 2200 nüfuslu bir Beldeye Belediye Başkanı Seçildim. Şu an Çaydeğirmeni'mizin nüfusu 7393 oldu. İnşallah 10.000'li nüfusları yakalayacağız. ÇAYDEĞİRMENİ'MİZİN nereden nereye geldiğini siz görmezden gelsenizde Vatandaş görüyor. Tüm Zonguldak görüyor. Dün abiden aşağı inmiyordun. Abim, Abiciğim diyordun. Bugün ne oldu da düşman kesildin? Bana karşı bu kadar kininin sebebi nedir? Sen beni, ben de seni çok iyi tanıyorum. Beni yanlış mecralara çekme lütfen. Ben işimi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum. Benim işim HİZMETKARLIK. Benim gibi HİZMETKAR ÜZERİNDEN pirim yapmaya çalışma lütfen. Aldığım maaşın nerelerde harcadığımı bana soracak kişi siz ve sizler değilsiniz. İşimi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum. Zonguldak bugün istenilen yerde değilse neden değil diye kendinizi bir sorgulayın lütfen. İstediğin herşeyi yazabilirsin. Her iftirayı atabilirsin. O istediğini sana vermeyeceğim. Ayrıca Sezai ÇANAKÇI üzerinden benim üzerime yürüme derim. Sezai ÇANAKÇI gibi Türkiye'nin Medarı iftarı birini eleştirmek sizin hiç haddinize değil. SEZAİ ÇANAKÇI iyilik meleği, adam gibi adamdır. Herkes önce kendini sorgulasın. Herkes Aynanın karşısına geçip kendine bir baksın. Sen beni çok iyi anlıyorsun Sevgili Alevciğim. Lütfen.

Alev Uzunbaş: Ayrıca sen kim oluyorsun da 'alevcim' diye hitap edebiliyorsun. Önce haddini bil Satılmış Gebeş.

Satılmış Gebeş: Sevgili Alevciğim! Sen bana hep Abiciğim, bende sana hep Alevciğim derdim. Ve bu şekil de hitap etmem senin çok hoşuna giderdi. Hayırdır? Ne oldu da beni tanımıyormuş gibi 'Sen kim oluyorsun' diye sordun? Nasıl hitap etmemi istiyorsun? Bileyim O şekil hitap edeyim Sevgili Alevciğim.

Alev Uzunbaş: Bu yazdıklarımızı da kopyalayıp sizi magazin dünyasında meşhur eden kaskolu, sahibinin sesine gönderin de fazla havlamasın.

BENDEN SANA EKMEK ÇIKMAZ

Satılmış Gebeş: Sevgili Alev. Algı yapmaya çalışıyorsun. Beni yıpratmayı planlıyorsun. Bunu Çaydeğirmenili Hemşehrilerim yemez. Benden sana ekmek çıkmaz. İstediğini yaz. Beni Çaydeğirmeni'nde herkes iyi tanır. Biz o filmleri çok seyrettik. Çaydeğirmeni sen ve senin gibilerin yazdıklarına göre şekillenecek karakterde değil. Bunu aklına iyi sok. BAŞARAMAZSINIZ.