Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kilimli Belediyespor küllerinden yeniden doğacak. Geçtiğimiz ay içinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Musa Bahadır Kilimli Belerdiyespor'a şampiyonluk yaşatmak için kolları sıvadı.

Göreve gelir gelmez antrenör Selahattin Bayar ile devam kararı alan Başkan Bahadır, ardından Bayar'a transfer listesini hazırlaması talimatını verdi. Bayar'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarına başlayan sarı-siyahlı ekip yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturup şampiyonluk hedefliyor, ardından BAL'a çıkmanın hesaplarını yapıyor.

"CAMİA TAKIMA SAHİP ÇIKSIN"

Kilimli Belediyespor'un çiçeği burnunda kulüp başkanı Musa Bahadır şampiyonluğa kilitlendiklerini ifade ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bahadır "Şimdiye kadar 5-6 futbolcu ile anlaşmaya vardık. Kilimli Belediyepor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Taraftarımız böylesine güzel bir oluşuma bu sezon destek versin, takıma sahip çıksın. Takıma bugüne kadar büyük katkılar sağlayan hocamız Selahattin Bayar'a güveniyoruz. Birlikte bu sezon şampiyonluk yaşayacağız. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar elbirliği ile Kilimli Belediyespor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi