TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor yeni sezon çalışmalarını Kızılcahamam'da sürdürüyor. Sarayspor alt yapısından yetişerek Kardemir Karabükspor'a transfer olan ve burada alt yaş kategorilerinde 4 yıl futbol oynayan Berkay Ünlü Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulundu. Berkay Zonguldakspor'un yeni sezonda şampiyonluğa uzanacağını belirterek iddialı konuştu.

BERKAY'DAN CAHİT TERZİ'YE ÖVGÜLER

Zonguldakspor'un genç futbolcusu Berkay Ünlü, yeni teknik direktör Cahit Terzi'ye övgüler yağdırdı. Berkay "Cahit Hoca Zonguldak'ın profesyonel lig hasretine son vermiş çok büyük bir başarıya imza atmış bir hoca. Ben o zamanlar daha küçüktüm ve tribünden takip ediyordum. Şimdi ise Allah aynı takımda çalışmayı nasip etti. Geldiğinden beri bizlere bu senenin çok farklı olacağını, söyledi. Hakkettiğimiz şampiyonluğa bu sene ulaşacağımızı söylüyor ve bu duyguyu aşılıyor. Antrenmanlarımız da çok verimli geçiyor, takımın güzel bir hava yakaladığını söyleyebilirim. Bana da saha içinde yapmam gerekenleri, eksiklerimi, geliştirmem gereken özelliklerimi söylüyor ben de bu yönde çalışmalarıma devam ediyorum. Hocamın söylediklerini de dikkate alarak güzel bir sezonun beni beklediğini düşünüyorum. Uyum içinde çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

"KIZILCAHAMAM'DA GÜZEL BİR ORTAM VAR"

Berkay Ünlü Kızılcahamam kampının çok iyi şartlarda geçtiğini belirterek "Kızılcahamam kampı çok güzel ilerliyor. 5 günü geride bıraktık ve yoğun tempo içerisinde çalışıyoruz. Sabah akşam olmak üzere çift antrenman yapıyoruz kalan zamanlarımız da dinlenmeyle geçiyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Onlarla da kaynaştık adaptasyon sürecini atlattığımızı düşünüyorum. Güzel bir aile ortamı var" dedi.

"TRANSFER TEKLİFLERİ ALDIM"

Transfer teklifleri aldığını belirten Berkay "Sezon başından beri birçok kulüpten beni arayanlar oldu ama cevabım hep olumsuzdu. Ben bu takımın bir parçasıyım öncelikli hedefim kendi takımımda kendimi kanıtlayıp ispatlamak. Bunu hocalarım sayesinde başaracağım" dedi.

"ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM"

Zonguldakspor formasıyla şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Berkay, "Zonguldaksporla 2 sene daha sözleşmem var. Öncelikli hedefim Zonguldakspor'a, Zonguldak halkına kendimi kanıtlamak, buraya hizmet etmek, bu forma altında şampiyonluk yaşamak. İlerisi için konuşmak gerekirse daha yaşım genç yıllar ne getirir bilmiyorum ama süper lig seviyesine gelmek o atmosferi yaşamak ve milli formayı giymeyi çok istiyorum. Bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bunu başaracağım" dedi.

"DOĞRU ADRES ZONGULDAKSPOR"

Sarayspor'da yetiştikten sonra Karabükspor'da 4 yıl forma giydiğini ifade eden Berkay "Sarayspor'a çok şey borçluyum. Karabükspor'dan sonra Zonguldakspor'a geldim. Profesyonel bir takımın A takım seviyesinde oynamak ve antrenman yapmak arasında çok fazla fark var. Burada hocalarımdan abilerimden çok şey öğreniyorum. Saha içi olsun saha dışı olsun gelişmemde yardımcı oldukları için onlara çok şey borçluyum. Daha öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum, bunun için de bana bir şey katma açısından Zonguldakspor'un doğru yer olduğunu düşünüyorum. Kırmızı-lacivertli forma altında büyük başarılara imza atmak ve takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi