Okullararası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Fener sahasında oynanan final maçı ile sona erdi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen müsabakalarda finali Yayla Ortaokulu, Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu oynadı. Fener Sahası'nda oynanan maçta rakibi Çaycuma Barbaros Kutlutaş'ı 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Yayla Ortaokulu'nda büyük sevinç yaşanıyor.

Yayla Ortaokulu, Berke ve Orçun'un attığı gollerle Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulunu 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon Yayla Ortaokulu, şampiyonluğun sevincini doyasıya eğlenerek kutladı. Şampiyon Yayla Ortaokulu Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Final maçının ardından kupa töreni düzenlendi. Şampiyon Yayla Ortaokuluna şampiyonluk kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel verdi. İkinci olan Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokuluna kupa ve madalyasını Tesis Amiri Cemal Demircinin elinden aldı. Üçüncü olan Ereğli Pestilci Ortaokuluna madalyalarını Çaycuma Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Uzmanı Erkan Arslan takdim etti. Dördüncü olan Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu ise madalyalarını Yayla Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Bozdemir'den aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel şampiyonaya katılan tüm takımların yanı sıra beden eğitimi öğretmenleri ve sporcuları kutladı, Yayla Ortakokulu'na ise grup şampiyonasında başarı temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi