Birinci Amatör Küme Merkez A Grubu'nda şampiyon olarak play-off maçlarına kalan Üzülmezspor, play-off maçlarında önce Balıspor'u, ardından finalde de Çatalağzı Demirspor'u yenerek mutlu sona ulaştı. 2020-2021 futbol sezonunda Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan Üzülmezspor, şampiyonluğunu kutladı.
Kilise Yaman Restaurant'ta Pazar akşamı düzenlenen şampiyonluk gecesinde teknik heyet ve futbolcular doyasıya eğlendi.
Bütün bir sezon boyuna zor şartlar altında mücadele eden Üzülmezsporlu futbolcular ligin genelinde kendi imkanları ise mücadeye ortaya koydular, birlik ve beraberlik içinde Teknik heyet ile aile olup şampiyonluğa ulaştılar.
Şampiyonluk gecesinde canlı müzik eşliğinde eğlenen futbolcular ve teknik heyet alın teri olan kupaları ile birlikte poz verdiler.
KILIÇ; "SÜPER AMATÖR LİGDE KALACI OLACAĞIZ"
Üzülmezspor antrenörlerinden Muzaffer Kılıç, Süper Amatör Lig'de kalıcı olacaklarını belirterek duygularını şu şekilde dile getirdi. ''Bütün bir sezon boyunca zorlu maçlar sonunda şampiyonluğun sevincini yaşıyoruz. Yeni sezonda Süper Ligde mücadele edeceğiz. İnşallah daha çok çalışarak Süper Ligde de kalıcı olacağız. Ben oyuncularıma güveniyoruz"