Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla 18'nci hafta geride kaldı. Haftaya lider giren Kilimli Belediyespor saha ve seyircisi önünde ÇATES Işıkspor'u 7-0 gibi farklı skorla yenerek Serkan Bankoğlu ile üst üste 13'üncü galibiyetini elde etti.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR-ÇATES IŞIKSPOR: 7-0
Haftaya lider giren Kilimli Belediyespor taraftarının önünde kümede kalma mücadelesi veren ÇATES Işıkspor karşısında sahadan 7-0 gibi farklı skorla galip ayrılarak puanını 47 yaptı, liderliğini sürdürdü. ÇATES Işıkspor ise bu yenilgi ile kümede kalma yolunda avantaj yitirdi.
ÇAYCUMASPOR-GELİKSPOR: 0-1
Şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerinden Gelikspor deplasmanda Çaycumaspor ile kozlarını paylaştı. Mavi-beyazlı ekip iddiasını sürdürebilmek için mutlak kazanmak zorunda olduğu maçtan 1-0 galip ayrılarak lider Kilimli Belediyespor'u 5 puan geriden takibi sürdürdü. Çaycumaspor ise bu yenilgi ile haftayı 22 puanla 8'inci sırada tamamladı.
İSTASYON GEMİCİLER-AKINSPOR: 4-1
Kümede kalma mücadelesi veren Akınspor deplasmanda son haftaların başarılı ekibi İstasyon Gemicilerspor'a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta İhsaniyespor karşısında 5 futbolcusu kırmızı kart gören ve bu futbolculardan eksik sahaya çıkan Akınspor sahadan 4-1 yenik ayrıldı, 10 puanla son sırada kaldı. İstasyon Gemicilerspor ise sahasında oynadığı ve 3 puan aldığı maçın ardından haftayı 25 puanla 7'nci sırada tamamladı.
PERŞEMBE BELEDİYESPOR-ALAPLI BELEDİYESPOR: 0-2
Perşembe Belediyespor sahasında şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Alaplı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Alaplı Belediyespor bu galibiyet puanını 48'e çıkartarak az da olsa şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Perşembe Belediyespor ise bu yenilgi ile 27 puanda kaldı, haftayı 5'inci sırada tamamladı.
İHSANİYESPOR-ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: 0-2
Son haftaların flaş ekibi İhsaniyespor bu hafta yenilgi ile tanıştı. Sarı-yeşilli ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda Akınspor maçında 3 futbolcusunun kırmızı kart görmesiyle bu maça eksik çıktı. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan İhsaniyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında 2-0 mağlup olarak kümede kalma yolunda çok önemli 3 puandan oldu.
MUSLU BELEDİYESPOR-YENİMAHALLESPOR: 0-3
Kümede kalma mücadelesi veren ve umutları mucizelere kalan Muslu Belediyespor sahasında Yenimahallespor ile karşılaştı. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla düşüşe geçen Yenimahallespor rakibi karşısında 3-0'lık galibiyetle kötü gidişatına son verdi, haftayı 27 puanla 4'üncü sırada tamamladı.