Bu yıl ikincisi düzenlenen tavla turnuvasında karşılamalar nefes kesti. Çeyrek final ve yarı final müsabakalarının ardından finale yükselen isimler belli oldu.

Modern Tavla Turnuvası'nda çeyrek final müsabakalarında Abdullah Durmuş ve Burak Bankoğlu karşı karşıya geldi. Abdullah Durmuş, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Muhammet Girgin ve Sefa Yiğit arasında oynanan çeyrek final müsabakasının kazananı ise 2-1'lik skorla Muhammet Girgin oldu. Son çeyrek final müsabakası ise Bahattin Bıçakçı ve Yunus Dündar arasında oynandı. Bahattin Bıçakçı müsabakayı 2-0 kazandı.

Yarı final müsabakalarında ise Abdullah Durmuş ve Muhammet Girgin karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın kazananı 2-1'lik skorla Abdullah Durmuş oldu. Son yarı final müsabakası ise Yüksel Tunç ve Bahattin Bıçakçı arasında oynandı. Yüksel Tunç adını finale yazdıran diğer isim oldu. Karşılaşma 2-0 sona erdi.

Modern Tavla Turnuvası'nda final müsabakaları 18 Şubat 2019 tarihinde saat 18.00'de Mahfel Evi'nde oynanacak. Abdullah Durmuş-Yüksel Tunç arasında oynanacak final karşılaşması nefes kesecek. Aynı gün saat 17:30'da 3'üncülük- 4'üncülük maçı Bahattin Bıçakçı ve Muhammet Girgin arasında olacak.

Editör: Pusula Gazetesi