2.Amatör Küme Merkez grubu ekiplerinden Elvanpazarcıkspor'dan Güvenlikgücüspor'a büyük tepki geldi. 2. Amatör Küme Merkez grubunda ligin tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Haftaya 29 puanla lider giren Beycuma Cezaevispor Çarşamba günü Güvenlikgücüspor ile karşılaşacak. Ancak Güvenlikgücüspor Futbol İl Temsilciliği'nde dilekçe vererek bu maça çıkmayacağı öğrenildi.

ELVANPAZARCIK'TAN TEPKİ GELDİ
Elvanpazarcıkspor ise Güvenlikgücüspor'un bu kararına büyük tepki gösterdi. Cezaevispor'un 2 maçını kaybetmesi, Elvancıkspor'un da 2 maçı kazanması halinde şampiyon olacağı umudu nedeniyle Güvenlikgücüspor'un bu kararı tepki gördü.

"BUNU UNUTMAYACAĞIZ"

İşte Elvanpazarcıkspor'un tepki açıklaması: "22.05.2019 Çarşamba günü oynanacak olan Beycuma Cezaevispor- Güvenlikgücüspor maçına çıkmama kararı alan Yusuf Hoca'yı şiddetle kınıyoruz. Güvenlikgücü futbolcularının 'Maça çıkmak istiyoruz' demesine karşı kendi kafasına göre maça çıkmama kararı almak ne demek? Matematik olarak play-offa kalma şansı olan Güvenlikgücüspor'un emeklerini çalmak ne demek? Cezaevispor'u şampiyon mu yapmak istiyorsun? Ayni soyunma odasını kullanıyorsunuz diye şampiyonluğu hediye mi ediyorsun? Bizde Elvanpzarcıkspor Kulübü olarak bunu unutmayacağız Yusuf Hoca ve hukuken hakkımızı arayacağız, takipçisi olacağız." (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi