2018-2019 eğitim öğretim yılı Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Fener sentetik sahada okullar arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar hokey il birinciliği müsabakaları yapıldı. Genç Kızlarda Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Genç Erkeklerde ise Fener Anadolu Lisesi şampiyonluğunu ilan etti.

YAYLA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE FENER ŞAMPİYON

Genç Kızlarda şampiyonluk maçında Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fener Anadolu Lisesi Fener Anadolu Lisesi Fener sentetik sahada karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçın sonunda gülen taraf oldu. Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fener Anadolu Lisesini 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Genç Erkekler kategorisinde ise Fener Anadolu Lisesi rakip çıkmadığı için direk şampiyonluğunu ilan etti.

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU

Zevkli geçen müsabakaların ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kızlarda Şampiyon Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine şampiyonluk kupasını futbol antrenörü Selim Oral ve Ayhan Hotan'ın elinden aldı. İkinci olan Fener Anadolu Lisesine kupa ve madalyalarını Ahmet Bozdemir takdim etti. Kızlarda Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Erkeklerde ise Fener Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Editör: Pusula Gazetesi