Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2016-2017 Faaliyet Programında yer alan Voleybol Gençler B Kız-Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları 04-08 Mayıs 2017 tarihleri arasında Erdemir Spor Salonu (kız müsabakaları) ve Ereğli Spor Salonunda (erkek müsabakaları) yapıldı. Müsabakalara 5 ayrı şehirden 8 kız ve 7 erkek olmak üzere toplam 15 takım,16 idareci ve 16 antrenör ile 192 sporcu katıldı. Müsabakalar Kızlarda İzmir Özel Gelişim Koleji şampiyon oldu. İstabul Ted ikinci, İstanbul Atacan Anadolu Lisesi üçüncü, İzmir Özel Rota Anadolu Lisesi 4. Oldu.

Erkeklerde; Şampiyon İstanbul Özel Esenkent Okyanus Koleji olurken 2.İstanbul Büyük Çekmece Cihangir Koleji 3.Ankara Özel İncek Okyanus Koleji 4.İzmir Mavişehir Okyanus Koleji oldu.

ŞAMPİYONLAR KUPALARINA KAVUŞTU

Müsabakalar sonucunda Ödül töreni kızlarda Erdemir Spor Salonunda ve erkeklerde Ereğli Spor Salonunda Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet KELEŞ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vekili Sevdakar ARAS, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Rahman Demirtaş, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan KORKMAZ, Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Serkan KELEŞ, sporcu ve antrenörler, Velilerin katılımı ile yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi