7-8 Ekim Tarihlerinde Bursa'da yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 12 Yaş Tenis Turnuvasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün lisanslı oyuncusu Nusret Kaan Olgun şampiyon oldu.

Türkiye'nin çeşitli illerinden 39 erkek ve 52 bayan sporcunun iştirak ettiği turnuvada Nusret Kaan Olgun tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk madalyasını Zonguldak'a getirdi.

Statü gereği iki grup halinde yapılan turnuvada Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün lisanslı oyuncusu Nusret Kaan Olgun Ankara ODTÜ Tenis kulübünden rakibini 5/4 - 4/1 ile 2/0 , ev sahibi Bursa Podyum Tenis kulübü oyuncusunu 4/0 - 4/0 ile 2/0 ve Ankara ODTÜ Tenis kulübünden rakibini 1/4 - 4/2 - 10/6 ile 2/1 mağlup ederek grubunun A Serisini birinci olarak tamamladı. Grubun B serisinde birinci olan Bursalı tenisçi ile şampiyonluk maçına çıkan Nusret Kaan Olgun final maçını da 4/1 - 4/2'lik setlerle 2/0 kazanarak şampiyonluk madalyasını Zonguldak'a getirdi.

BAŞKAN ÖZÇEP'DEN KUTLAMA GELDİ

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep 12 yaş takım oyuncuları olan Nusret Kaan Olgun' u, ailesini ve Antrenörleri Mehmet Salih Yıldız'ı kutladı. Başkan Özçep " Bursa'da yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 12 Yaş Tenis Turnuvasında önemli bir başarıya imza atan oyuncuları ile gurur duyduklarını,geçtiğimiz yıl İzmir'den getirerek alt yapının organizasyonu ve tüm yaş grubu takımlarının çalıştırılması için görevlendirdikleri 3.Kademe belgesine sahip antrenörleri ile büyük hedefler belirlediklerini,bu hedeflere ulaşmak ve 67 yıllık başarılarla dolu bir tarihe sahip olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün ülke genelinde duyulan saygınlığını devam ettirmek için yoğun çaba harcadıklarını" ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi