Zonguldakspor'a 3. Lig'de şampiyonluk yaşatarak 2. Lig'e çıkartan Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir'in biricik kızı Tamay Demir'i Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Turan Yılmaz ile evlendirdi. Hafta sonu Zonguldak Deniz Kulübü ve Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen düğün törenleri ile dünya evine giren Turan-Tamay çiftinin düğündeki mutlulukları ise anne-babalarının gurur kaynağı oldu.

ŞENOL DEMİR'DEN TEŞEKKÜR
Zonguldakspor'un eski Teknik Direktörü Şenol Demir biricik kızlarının düğününde Demir ve Yılmaz ailelerini yalnız bırakmayan eş, dost, arkadaş ve akrabalarına bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. Şenol Demir ayrıca Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilen düğün ve kına gecesinin kendilerinin yanında olan Erdoğan Demir ve Hacı Demir başta olmak üzere Demir ailesine de ayrıca teşekkür etti.

Demir, "Bir baba için böylesine özel günlerin çok değerli olduğunu yaşayarak bir kez daha görmüş olduk. Evlatlarımız Tamay ve Turan'ın bu özel gününde bizleri yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Gördük ki hayatta en önemli şey, dost kazanmakmış. Bugüne kadar hep dost biriktirdiğimizi bize gösteren, bu özel günde bizlerin yanında olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi