2019-2020 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yeralan Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarında çeşitli okullar adına yarışan ve şampiyonluklar elde eden Çatalağzı Beldesi Taekwondo takımı sporcuları antrenörleri Emrah Demir ile birlikte Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün'ü makamında ziyaret etti.
Çatalağzı Beldesi Taekwondo takımı sporcuları madalya kazandıkları okullar adına 6-8 Mart tarihleri arasında Bartın'da düzenlencek olan Türkiye Okullar Grup müsabakalarına katılacaklar.
EMRAH DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ
Taekwondo Antrenörü Emrah Demir ziyaret ile ilgili şunları söyledi: "Zonguldak Çatalağzı Beldesi Taekwondo takımızdan Okul Sporları il Müsabakalarında Şampiyon olan sporcularım ve Belediye Kültür Müdürü Sayın Melih Kumbas'la birlikte Çatalağzı Belediye Başkanı Sayın Adnan Akgün'ü makamında ziyaret ettik.
Bizleri tebrik eden ve başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanı Sayın Adnan Akgün'e Taekwondo sporuna göstermiş olduğu ilgi alaka ve destekten dolayı şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim"