2019-2020 futbol sezonu arap saçına döndü. Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan ve gerek sağlık, gerekse spora büyük darbe vuran Corona Virüs salgını nedeniyle kulüpler büyük mağduriyet yaşıyor.

TFF'nin aldığı kararlarla kararsız ve net olmaması kulüplerin de tepkilerine neden oluyor. Daha önce Süper Lig ve 1'nci Lig başlatan TFF, 2'nci Lig, 3'üncü lig, BAL ve Süper Amatör Lig'lerde net ve olumlu karar almakta güçlük çekti.

Son olarak 2'nci Lig, 3'üncü lig ve BAL Lig'i konusunda geç de olsa kararını açıklayan TFF, Süper Amatör Lig'ler konusunda net bir açıklama yapmaması kulüplerin tepkisine neden oluyor.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR ŞAMPİYON MU, DEĞİL Mİ?
TFF Süper Amatör Lig ve BAL'dan düşecek takımlar için kararı Amatör Kurul'a bıraktı. Amatör Kurul ise konu hakkında henüz açıklama yapmadı. TFF'nin 2'nci, 3'üncü ve BAL ligleri konusundaki kararının ardından Zonguldak Süper Amatör Lig lideri Kilimli Belediyespor dahil diğer Süper Amatör Lig liderleri de kendilerini şampiyon olarak ilan edildiğini düşünerek büyük sevinç yaşamıştı.
Ancak son günlerde kafa karıştırıcı açıklamalar başta Kilimli Belediyespor olmak üzere çok sayıda takımı karamsarlığa itti, bekleyiş devam ediyor.