Türkiye Kadın Voleybol 2. Lig'de mücadele verecek olan MFA Zonguldak Spor Kulübü, Kömürün Kızları Hazırlık Turnuvası'nın son maçında güçlü rakibi Balıkesir Havranı 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Henüz geçtiğimiz hafta kurulan ve kuruluş hedef ve amaçlarını kamuoyu ile paylaşan MFA Zonguldak Spor Kulübü Kömürün Kızları Voleybol Turnuvası'nda aldığı başarılı sonuçlarla şimdiden ligdeki rakiplerine gözdağı verdi.

Kömürün Kızları Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluğunu ilan ederek kupasını Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın elinden alan MFA Zonguldak Spor Kulübü lig öncesinde umut verdi.

Katıldığı ilk resmi organizasyonda şampiyonluğa ulaşan sporculara ve teknik heyete ilk kutlama MFA Kurucusu ve Sahibi Murat Uzun ve Kulüp Başkanı Fatih Furtun'dan geldi.

ŞAMPİYON MFA SOLUĞU KARAELMAS KEMAL KÖKSAL STADI'NDA ALDI

Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Balıkesir Havran Spor Kulübü, Ankara Anadolu Spor Kulübü gibi takımların arasından sıyrılarak şampiyonluğunu ilan eden MFA Zonguldak Spor Kulübü sporcuları ve teknik heyet şampiyonluk coşkusunu yaşadıktan hemen sonra TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'u desteklemek amacıyla soluğu Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda aldı. Şampiyon voleybolcular Eskişehirspor karşısında Zonguldak Kömürspor'u destekleyerek alınan 3-1'lik galibiyette de pay sahibi oldu. Şampiyonluğun üzerine ayrıca Zonguldak Kömürspor'un da maçı kazanması MFA Zonguldak Spor Kulübü voleybolcuların coşkusunu ikiye katladı.

LİG BAŞLIYOR, İLK RAKİP İZMİT

16 Ekim tarihinde başlayacak ligin ilk maçını Site Kapalı Spor Salonu'nda oynayacak olan MFA Zonguldak Spor Kulübü 14.00'da başlayacak İzmit maçına konsantre olacak. Yöneticiler ve sporcular Zonguldaklı voleybolseverleri salona davet ederek destek istediler.