Çaycuma Arena Halı Saha Tesisleri'nde oynanan final maçlarını Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Özen, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, SGK Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, İlçe Müftülük Murakıpları Cemalettin Torun ve Sinan Özdemir, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu, Memur Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, köy ve mahalle muhtarları izledi.

Yapılan müsabakalar sonunda Büyükler Futbol Kategorisinde Filyos birinci, Hacılar ikinci, Yeniköy üçüncü oldu. Küçükler Futbol Kategorisinde ise Filyos Cami birinci, Hacılar Camii ikinci, Güzeloğlu Köyü Camii üçüncülüğü elde etti.

Voleybol kategorinde birinci Ayvazlar Camii, ikinci Pehlivanlar Camii, üçüncü Filyos Camii, oldu.

Dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edilirken, turnuva boyunca maçları başarı ile yöneten hakemlere teşekkür belgesi verildi. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, centilmence yarışan tüm takımlara ve Bostancı Halı Saha ve Çaycuma Arena Halı saha yöneticilerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini ifade etti. Arcaklıoğlu tüm takımlara ve protokole Kuran-ı Kerim hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi