2018-2019 futbol sezonu 2. Amatör Küme Merkez Grubu'nda normal sezon tamamlanıyor. Ligin 14'ncü ve son haftası Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Sezon başından bugüne Beycuma Cezaevispor aldığı istikrarlı sonuçlarla şampiyonluğunu ligin bitimine 2 hafta kala garantiledi, mutlu sona ulaştı. Şimdi sırada play-off maçları var.

GÜVENLİKGÜCÜ-BEYCUMA CEZAEVİ: 0-3 (HÜKMEN)

Beycuma Cezaevispor ligin 13'ncü haftasında oynanası gereken Güvenlikgücüspor karşılaşması rakibi Güvenlikgücüspor'un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 kazanarak şampiyonluğunu resmileştirdi. Beycuma Cezaevispor gelecek sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek.

ÇAYDAMARSPOR-KOZLU TAŞKÖMÜRÜSPOR: 2-2

Play-off mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında Çaydamarspor ile Kozlu Taşkömürüspor Fener Sahası'nda kozlarını paylaştı. 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle maç 2-2 tamamlandı ve her iki takımda 1'er puana razı oldu. Çaydamarspor bu maçta play-off hedefini garantiledi, Taşkömürü ise Topbaşıspor ile baraj maçı oynayacak.

KARAMANSPOR-TERSANESPOR: 0-3 (HÜKMEN)

Sezonun ilk yarısında aldığı beraberliklerle dikkatleri üzerine çeken ve ilk yarıyı namağlup tamamlayan Tersanespor Karamanspor maçını hükmen 3-0 kazandı. Rakibi sahaya çıkmayan Tersanespor haftayı 23 puanla tamamlayarak play-off oynamayı garantiledi.

ELVANPAZARCIK-KOZLU MERKEZ TOPBAŞISPOR: 1-1

2. Amatör Küme'nin kritik maçlarından birisi olan Elvanpazarcıkspor-Kozlu Merkez Topbaşıspor maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı. Elvanpazarcıspor rakibi Topbaşıspor karşısında oldukça zor anlar yaşadı. Topbaşıspor aldığı 1-1'lik sonuçla Play-off'a kalabilmek için Kozlu Taşkömürüspor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı. Baraj maçını kazanan takım play-off mücadelesine kalacak.

Editör: Pusula Gazetesi