U-18 Ligi Basketbol liginde şampiyonluğunu ilan ederek Amasya'da düzenlenen U-19 Türkiye Grup şampiyonasında ilimizi temsil eden Zonguldak Belediyespor grubunu 2.sırada tamamlayarak Trabzon'da gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

BASKETBOLCULAR, BAŞKAN'I ZİYARET ETTİ

Zonguldak Belediyespor U-18 Basketbol Takımı Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti. 26-30 Mart tarihlerinde Trabzon'da oynanacak Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazanan Zonguldak Belediyespor Basketbol takımı yönetimcileri, teknik heyet ve sporcuları Başkan Akdemir tebrik etti.

BAŞKAN AKDEMİR TEBRİK ETTİ
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir sporcuları tek tek kutlayarak Zonguldak ve Zonguldak Belediyespor'un ismini duyarmalarından dolayı teşekkür etti. Trabzon'da gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarında da başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Başkan Akdemir her zaman sporcuların ve kulübün yanında olduklarını söyledi.

U-15 TAKIMI DA ÇANKIRI YOLCUSU

Öte yandan şampiyonluğunu ilan Zonguldak Belediyepor U-15 basketbol takımı da 20-24 tarihleri arasında Çankırı'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Editör: Pusula Gazetesi