Artvin ili Sosyal ve Dayanışma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı'na bayram hediyesi olarak iki adet manuel engelli tekerlekli sandalye bağışı yaptı.

Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Es.Ka Sigorta Trafik Hasar Danışmanlık Şirketi sponsorluğuyla bağışladığı sandalyeleri, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin'e takdim etti.

BEKAROĞLU: "İLERİDEKİ GÜNLERDE DAHA GÜZEL ETKİNLİKLERDE YİNE BİRLİKTE OLACAĞIZ"

Artvin İli Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi ile ilgili devamlı paylaşımda bulunuyoruz. Bursa'daki firma sahibine teşekkür ediyorum. İlerideki günlerde daha güzel etkinliklerde yine birlikte olacağımızı söyledi. Bir engelliye böyle çam sakızı çoban armağanı bir hediyede bulunuldu. Bir yaraya merhem olalım diye biz de sakatlar derneği Zonguldak Şubesi'ne destek olalım istedik. Herkes birer engelli adayıdır."

ŞİRİN: "10 ENGELLİ ARKADAŞIMIZIN DAHA SANDALYEYE İHTİYACI VAR"

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, bağışta bulunanlara teşekkür ederek şöyle konuştu: "İhtiyacı olan engelleri ihtiyaçlarını karşılamak adına yıllardır hizmet veriyoruz. Yine bayram arifesinde Sayın Osman Bekaroğlu başkanımızın bu konuda yapmış olduğu güzel bir jestten dolayı biz de bu sandalyeyi ihtiyaç sahibi olan engelli kardeşimiz Osman Güncan'a teslim edeceğiz. Ayrıca bir sandalyeyi de Şehit Aileleri Derneği'ne üye olan gazi bir arkadaşımıza verilecektir. Bu yardımların diğer sivil toplum örgütleri ile aynı şekilde yapılmasında yarar olduğunu sanıyorum. Şu anda derneğimizde 10 engelli arkadaşımızın sandalyeye ihtiyacı var. Bu güzel bağıştan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi