Zonguldaspor'un en özel taraftarlarından birisi konumunda olan Kader Dönmez kırmızı-lacivertli ekibin tüm iç saha maçlarına gelerek hiçbir maçını kaçırmıyor. Geçtiğimiz sezon bile Devrek'e kadar gelip takımı ve futbolcuları yalnız bırakmadı. Bu sezon maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanması için başta Kader, herkes dua etti. Yeni sezonda da saha kenarındaki yerini aldı.

Bazı kesim tarafından teknik heyet ve futbolcular eleştirilince ilk üzülen Kader oldu. Son oynanan Bugsaş maçındaki eleştiriler de Kader'i üzdü. Oysa bu maç öncesinde Okan Eken maçtan 2 gün önce geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmesine rağmen sahaya çıkması, maçta Okan Duran takımı için burnununun kırılması, Kaptan Mert Caymaz parmağını feda etmesinin gözlerden kaçmaması gereken bir unsur.

Tüm bu gelişmelerin ardından Kader Dönmez sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yazdı.

İŞTE KADER'İN HAYKIRIŞI VE ANLAMLI MESAJI

"Mağlup oluruz, berabere kalırız. Ama bir gerçek var ki, her maça daha maç başlamadan 1-0 önde çıkarız. Neden mi? Diğer takımların futbolcuları maça çıkarken sadece maça odaklanır ve maç sonu alacakları parayı düşünür. Taraftarın, ya da takımın bir önemi yoktur onlar için, nasılsa yarın bir gün başka takıma gideceğim diye düşünür. Ama Elmasın Aslanları önce "VEFA" der, sonra çıkar o sahaya, önce tribüne bakar, sonra kardeşlerine yani bana koşar ve derler ki, "Biz ZONGULDAKSPOR takımıyız, hedefsiz olamayız, biz koca bir şehri temsil ediyoruz. Bunun için savaşacağız!" Sonra maç başlar, koyarlar yüreklerini ortaya, gerekirse kollarını bacaklarını sahada bırakırlar, ama yinede savaşmaktan asla vazgeçmezler! İşte hep bu yüzden diyorum. Onlar ELMASIN YÜREKLİ ASLANLARI! Biz en iyisiyiz! Biz en güçlüsüyüz. Sahipsiz kentin, sürgün çocukları..."

Editör: Pusula Gazetesi