TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "Türkiye 2017 yılı sonunda yüzde 5 ile 7 arasında büyümüş olacak. Bölgemizde ve Avrupa arasında en hızlı büyüyen ülkenin Türkiye olduğunu herkes görecek." dedi.
Milletvekili Şahin, Safranbolu ilçesine bağlı Akkışla köyü Gökçeler Mahallesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Burada köylülerle bayramlaşan Şahin, daha sonra yaptığı konuşmada gelenek ve göreneklerine bağlı, geçmişini unutmayan bir toplumun her zorluğun karşısında dik durabileceğini söyledi.
Türkiye'nin çevresinde bütün olup bitenlere rağmen dik durduğunu ve büyümeye devam ettiğini belirten Şahin, "2017 yılının ilk çeyreğinde Türkiye yüzde 5 büyüdü. İkinci çeyrek rakamları da önümüzdeki günlerde açıklanacak. Görünen o ki Türkiye 2017 yılı sonunda yüzde 5 ile 7 arasında büyümüş olacak. Bölgemizde ve Avrupa arasında en hızlı büyüyen ülkenin Türkiye olduğunu herkes görecek. Bir taraftan her türlü şer örgütleriyle mücadele ediyoruz, bunlar için de para harcıyoruz. Bir taraftan da Türkiye'nin kalkınması için imkan buluyoruz, kaynak aktarıyoruz. 2018 yılında Türkiye daha da büyüyeceği için köylere hizmet edebilme adına daha çok kaynak aktarılacak." dedi.
Şahin, etkinlik kapsamında köylüler tarafından, unutulmaya yüz tutmuş çeşitli oyunları ve yarışmaları izleyerek, cep telefonu ile görüntüledi.

Editör: Pusula Gazetesi