Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta Zonguldak'ı temsil eden Ereğli Belediyespor saha ve seyircisi önünde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni konuk etti.

Ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla kötü bir sezon geçiren Ereğli Belediyespor rakibi karşısında sahadan 2-2'lik skorla 1 puanla ayrıldı. Kaan Yıldırım'ın kırmızı kart gördüğü maçta eflatun-beyazlı ekip taraftarının önünde çok kritik 2 puan kaybetti.

Bu beraberlikle 14 puana ulaşan eflatun-beyazlı ekip taraftarını da üzdü. Devrek Belediyespor'un deplasmanda bir diğer Eskişehir takımı Yunusemrespor'u yenmesiyle rakibinin 5 puan gerisinde kalan Ereğli Belediyespor'da moraller dibe vurdu.

2-0 YENİK DURUMA DÜŞTÜK

Maçın 4'üncü dakikasında Ayhan ve 18'nci dakikada Samet'in attığı gollerle 2-0 geriye düşen Ereğli Belediyespor 32'nci dakikada Kaan Yıldırım ile durumu 2-1'e getirdi. Golden sonra da ataklarını sıklaştıran Ereğli Belediyespor 45. Dakikada Göktuğ'un atağı golle durumu 2-2'ye getirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Anadolu Üniversitesi Kalecisi Eren ve Ereğli Belediyesporlu oyuncu Kaan Yıldırım kırmızı kart gördü.

İkinci yarıda baskılı oynayan Ereğli Belediyespor girdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi ve maç 2-2 sona erdi. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu maçı tribünden takip etti.

Editör: Pusula Gazetesi