Yılda sadece 1 defa düzenlenen bu kampanyanın bu denli büyük ilgi görmesinin nedeni ise çok sayıda ürünü indirimli fiyatlarla satın alma şansının doğmasıdır. Bu nedenle yakın zamanda alışveriş yapmayı düşünüyorsanız siz de tercihinizi şahane cuma kampanyası yönünde kullanabilir ve alışveriş için ayırdığınız bütçeden hatırı sayılır bir tasarruf yapabilirsiniz.

Bu arada söz konusu indirim için MediaMarkt internet sitesine tıklamanız gerektiğini de belirtelim. Bu sitede özellikle teknoloji grubu ürün çeşitleri satışa sunuluyor. Apple, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Philips gibi seçkin markaları yeni ürün modellerini gayet makul fiyatlar eşliğinde satın almak mümkün olabiliyor. Bir de üzerine indirimler eklenince fiyatları ciddi düzeyde gerileyeceği tahmin ediliyor.

Bu arada MediaMarkt internet sitesinin önemli bir özelliğinden söz edelim. Bu site uyguladığı indirim kampanyalarına çok sayıda ürün çeşidini dahil ediyor olmasıyla biliniyor. Farklı platformlarda olduğu gibi sadece 2 ila 4 arası ürün sayısında indirim olmuyor. Dolayısıyla siteye tıklayarak indirimden faydalanmak isteyenlerin karşısına sınırlı sayıda seçenek değil, çok sayıda farklı ürün modeli çıkıyor. Herkesin kendi beklentilerine, ihtiyaçlarına yönelik ürün seçimi yapması da mümkün hale geliyor.

Black Friday Kampanyası Ne Zaman?

Bu arada söz konusu indirimin sadece 1 gün süreceğini de bilmeyenler için belirtelim. Eğer indirimden faydalanmak istiyorsanız bu önemli günde mutlaka siteye tıklayarak siparişinizi iletmeniz gerekiyor. Yüksek oranlarda indirimin uygulanacağı bu önemli gün ise 29 Kasım 2019! Hemen telefonunuza ya da takviminize işaretleyin ve şimdiden ürün çeşitlerini mercek altına almaya başlayın. Aksi halde unutabilir ve indirim fırsatını da kaçırabilirsiniz.

Artık size sürekli sorun çıkaran bilgisayarınızı yenilemenizin, hafıza kapasitesi sorunu yaratan telefonunuzu değiştirmenin vakti geldiyse kampanya sizin için de son derece önemli demektir. İhtiyaçlarınızı karşılamak için ayırdığınız bütçeden bir tasarruf yapmak isterseniz 29 Kasım'da düzenlenecek olan bu indirimi sakın kaçırmayın! Özellikle teknoloji grubu ürünleri uygun fiyatlarla satın almanın keyfini siz de yaşayabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi