Kadın hastalıkları ve doğum, obezite, dermatoloji, estetik ve plastik cerrahi, beslenme ve diyetetik alanlarında bugüne değin birçok başarıya imza atmış olan hekimleri kendi bünyesinde toplayan Mono Sağlık; ulaşım açısından da hastalarına kolaylık sağlıyor.

Botoks İle Zayıflayın

Şimdiye kadar botoksun sadece estetik kaygılarla yapıldığını zannedenler için yeni bir uygulama Mono Sağlık'ta. Mide küçültme ameliyatlarına alternatif olarak ta gösterilebilecek olan mide botoksu sayesinde 6 ayda 20 kiloya kadar vermek artık mümkün. Özellikle ameliyat olmaktan korkan ve diyet ile sporu düzenli bir şekilde hayatına alamayanların kurtarıcısı olan mide botoksuyla, endoskopi yöntemiyle mideye botoks enjekte ediliyor. Bu şekilde hasta daha çabuk doygunluk hissediyor ve doğal yollarla kilo kaybı sağlanıyor.

Özgüveninizi Geri Kazanın

Birçok kadının en önemli kişisel sorunlarından biri de küçük göğüsler. Gelişim çağı sırasında karşılaşılan olumsuz faktörler sonucu, bazı kadınların göğüsleri, vücutlarına oranla küçük olabilmekte. Bu durumun psikolojik travmalara dahi yol açtığı biliniyor. Mono Sağlık; göğüs büyültme ameliyatlarında %100 başarı sağlayan uzman bir kadroya ve klinik cihazlara sahip. Yaklaşık 1 saat süren meme büyütme ameliyatı sonrası hasta 24 saat içinde taburcu olabiliyor. Üç haftalık evde istirahat sonucunda da kişi gündelik aktivitelerine tamamen geri dönebiliyor.

Sağlıklı Küçülün

Küçük göğüsler kadar büyük göğüsler de birçok kadının korkulu rüyası. Özellikle doğum yapan kadınların emzirme süreci sonrasında büyüyen göğüslerinden rahatsızlık duydukları bir gerçek. Bunun yanı sıra obezite problemi sonrası kilo veren fakat göğüsleri hala büyük olan birçok kadın da bulunuyor. Tüm bu kadınların ortak çözümü elbette Mono Sağlık'ta. Uzman hekimlerin gözetiminde ameliyatla küçültülebilen göğüsler her kadının hayali.

Üstelik meme küçültme operasyonu sonrasında sebepsiz boyun ve sırt ağrılarından kurtulmak ta mümkün. Ameliyat sonrasındaki 1 haftalık istirahat sonrası hastanın ayağa kalkması da mümkün. Bu işlemden sonra 1 ay boyunca zorlayıcı sporlardan uzak durmak ise önemli. Fakat sonrasında şişlikler de tamamen yok olacağı için rutin hayata geri dönmek bir o kadar kolay.

Editör: Pusula Gazetesi