Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi 5. Olağan Kongresini Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Mehmet Ali Kara, yeniden Sağlık Sen Şube Başkanı seçildi.

Kongreye; Kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur-Sen İstanbul Şube Başkanı Durali Baki, Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve sendikacılar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan oluşturularak faaliyet raporları okundu.

Kongrede konuşan Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, "Biz Zonguldak diyoruz, bu şehirden şikayetçi değiliz, bu şehre hizmet etmekten şikayetçi değiliz. Hep birlikte bu şehri sağlık alanında marka yapacak adımları destekleyeceğimizi, katkı sunacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. İşte bu yüzden her defasında Zonguldak'a sağlık hizmeti veren kardeşlerimizi tebrik ediyor, mücadeleleri için onları alınlarından öpüyoruz. Çünkü burada sağlık hizmeti yerin altı ve üstü olmak üzere iki katlı yapılmaktadır. Sorunlar da, başarılar da iki katlıdır burada. Bu iki katlı şehirde iki katlı mesaiyle sendikacılık yapan başta yönetim kurulu üyelerime, ilçe temsilcilerime, işyeri temsilcilerime ve üyelerimize kat ve kat şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Sağlık-Sen Şube yeni yönetim kurulu şöyle

Başkan: Mehmet Ali Kara:

Başkan Vekili: Ömer Tok

Başkan Yardımcısı: Ümit Çavuş

Başkan Yardımcısı: M. Nesim Taşkıran

Başkan Yardımcısı. M. Kürşad Akca

Başkan Yardımcısı: Yiğit Osman Darıcı

DENETLEME KURULU: Nazım Erduran, İbrahim Duvarcı, M.Zeki Mekikoğlu, Ercan Akar, Kenan Ateş.

DİSİPLİN KURULU: Cemil Çayıroğlu, Yarar Yorulmaz, Hüseyin Kermen, Esin Nazioğlu, Kenan Agas,

ÜST KURUL DELEGESİ: Mehmet Ali Kara, Nazım Erduran, Ömer Tok, İbrahim Duvarcı.

Editör: Pusula Gazetesi