TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor dahil olmak üzere tüm futbol takımları Corona virüs salgını nedeniyle futbolcularını evlerine gönderirken, futbolcular liglerin her an başlama ihtimaline karşı evlerinde çalışarak form tutuyor.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, spordan önce herkesin sağlığını düşünmesi gerektiğini belirterek Bakanlığın çağrısına hersein uyarak evde kalmasını istedi. Başkan Caner ayrıca oyuncuların kondisyonlarının uzaktan takip edildiğini ve liglerin ne zaman başlayacağı konusunda süreci takip ettiklerini ifade etti.

"FUTBOLDAN DAHA ÇOK SAĞLIK DAHA ÖNEMLİ"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Dünya ve Türkiye zor günlerden geçiyor. Bizlerde Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyarak işlerimizi evden yapmaya çalışıyoruz. Ama spordan da kopmuyoruz. Liglerin ne zaman başlayacağı konusunda takipçiyiz. Arkadaşlar önceliğimiz spordan önce sağlık. Biz ilk önce sağlığımızı düşüneceğiz. O yüzden evde kalın. İnşallah hep beraber bunundan üstesinden geleceğiz" dedi.

"FUTBOLCULAR ÇALIŞMALARINI EVLERİNDE YAPIYOR"

Caner, ''Tüm futbolcular biliyorsunuz corona virüs nedeniyle evlerindeler. Bizlerde onlara günlük program gönderiyoruz. Bu şekilde kondisyonlarını koruyorlar. Kondisyoner Barış Şeref hocamız tarafından bu antrenmanlar uzaktan takip ediliyor. Maçların ne zaman başlayacağı hala belli değil. Bu virüs gitmediği takdirde maçlar oynanmaz. Her şeyin başı sağlık. Zonguldakspor olarak biz kurallara uyuyoruz, herkesin de evde kalmasını tavsiye ediyoruz'' dedi.