Tüm dünyayı ve Türkiye'yi de etkisi altına alan Corona Virüs salgını dönemi boyunca süreçte en büyük fedakarlığı sağlıkçılar yaptı, yapmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı sağlık çalışanları için çeşitli iyileştirme ve ek ödemelerle sağlıkçıları ödüllendirirken, Zonguldak'ta faaliyetlerini sürdüren Üstüngel Kres ve Çocuk Kulübü de sağlık çalışanları ve çocukları için büyük bir jest yaparak "Sağlık çalışanlarının yüküne ortak oluyoruz" isimli kampanya başlattı.

Üstüngel Kres ve Çocuk Kulübü yönetimi tüm sağlık çalışanlarını kapsayan 1 yıl süresince yüzde 30 oranında indirim kampanyası başlattı.

Üstüngel Kreş ve Çocuk Kulübü bünyesindeki 0-6 yaş çocuklar için Anadil etkinliği, Oyun etkinliği, Müzik ve spor etkinliği, Kültürel etkinlikler, Bilim gösteri etkinliği, İngilizce, Satranç, Drama ve Seramik çalışması etkinliği yaptırarak çocukların gelişimlerini sağlıyor.

ETÜT çalışması kapsamında ise Etüt öğretmenleri gözetiminde EBA ve Zoom'a erişim imkanı, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fener Bilimleri, Okul ödevleri, 1.sınıftan 8'nci sınıfa kadar tüm derslerde eğitim, Sınav hazırlık ve Resim kursları etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Üstüngel Kres ve Çocuk Kulübü ayrıca Zonguldak Valiliği ile temasa geçerek kısıtlı saatlerde düzenledikleri öğrenci kimlik kartı ile öğrencilerin istedikleri saatlerde gelip-gitmelerini sağlıyor.

Uygulamaya konulan bu kampanyadan yararlanmak isteyenler 0 372 253 69 04 ve 0 541 253 69 04 nolu telefonlarla irtibata geçilebilecek yada Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Finansbank Yanı, Kat: 3 Merkez/Zonguldak adresinde yüzyüze irtibata geçebilecekler.