Devrek Belediyesi, ülke olarak zorlu bir süreç geçirdiğimiz bugünlerde yoğun mesai ile çalışan sağlık personellerini unutmadı.

Devrek'te sağlık alanında çalışan doktor, hemşire ve sağlık memurlarını kapsayacak şekilde istirahat edebilecekleri ortam oluşturan belediye, Devrek Belediyesi'ne ait Konuk Evi'nin kapılarını sağlık personellerine açtı.

Virüs salgınlarına karşı özveriyle çalışan sağlık personellerine ücretsiz konaklama imkanı tanıyan Devrek Belediyesi, sağlık çalışanlarının taşıdığı endişeyi en aza indirecek.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un sağlık çalışanlarının endişelerinin gayet doğal olduğunu belirterek, onlara destek olmak amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını vurguladı.

Başkan Bozkurt, şöyle dedi: "Virüsü yakınlarına bulaştırma endişesi taşıyan ve yakınlarının sağlıklarını tehlikeye atma nedenleriyle evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarımıza, belediyemize ait Konuk Evi'mizin kapılarını açıyoruz. Bizlerin sağlığı için gecesine gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızı Konuk Evi'mizde ağırlamaya hazırız. Amacımız onları zinde ve dinlenmiş olarak hastalara hizmet vermelerini sağlayarak, bu süreçten olumsuz etkilenme oranlarını ortadan kaldırmak. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatmak istiyoruz. İnanıyoruz ki bu dayanışmanın sonunda ülkemiz tekrar eski sağlıklı günlerine kavuşacak."