Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan Corona Virüsle mücadele devam ediyor. Türkiye genelinde sağlık çalışanlarının yaptığı fedakarlıklar tüm vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanlarına 3 ay boyunca yüzde 100 ek ödeme yapılacağının açıklanması ise sağlık çalışanları arasında memnunlukla karşılandı.

ZONGULDAKLI ESNAFLAR DA JEST YAPIYOR

Zonguldak'ta faaliyetlerini sürdüren sağlık çalışanlarına ise Zonguldaklı esnaflar imkanları ölçüsünde destek oluyor. Soğuksu'da Komagene Çiğ Köfte bayii sahibi Serdar Ataman, sağlık çalışanlarına jest yaparak tüm hastanelerdeki sağlık çalışanlarına tek tek çiğ köfte dağıttı. Serdar Ataman, konuşmasında, "Çalıştıkları hastanelerde gece-gündüz demeden vatandaşın sağlığı ile yakından ilgilenen ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile savaşan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara moral vermek için tüm hastanelerimizde sağlık çalışanlarına çiğ köfte dağıtmayı düşündük. Sağlık çalışanlarımıza moral ve destek verdik. Biz de onlara böyle destek vermek istedik, Komagene ailesi olarak çok huzurluyuz ve mutluyuz" dedi.