-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde Corona Virüsü yenen Anestezi Teknisyeni Abdullah Yenice Sağlık Bakanlığı tarafından arandı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın talimatıyla aranan 22 yaşındaki Anestezi Teknisyeni Yenice'ye şifa dileyerek Bakan Koca'nın selamı iletildi.

Hastanede yoğun bakım hastasına yaptığı müdahalede Corona Virüs'e yakalandığını belirten Yenice, özel durumundan bahsederek Zonguldak'ta 3 Corona Virüs vakasından biri olduğunu belirtti. Hem pozitif vaka olduğunu hem antikor üreten 3 hastadan biri olduğunu ifade eden Yenice, son yaptırdığı testte negatif çıktığı takdirde plazma bağışı yapacağını belirtti.

Sağlık Bakanlığı tarafından aranan Corona Virüsü yenen sağlıkçı Yenice "Sağlık Bakanlığı tarafından arandım, Bakan Fahrettin Koca'nın selamını söylediler. Bakanlık 'Corona virüs sürecinde sahada bizzat çalıştığın için teşekkürlerimi sunuyorum tüm sağlıkçılara camiamız olarak minnettarız, emeklerinizi ve fedakarlıklarınızı unutmayacağız" dedi. Ben de kendilerine 'Allah sizden, devletimizden doktor, hemşire tüm sağlık personellerimizden razı olsun sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bir an önce sahaya dönmek, çalışmak istiyorum. Biz Türk Milletiyiz, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz her an zafer bizlere yakındır, bunun için biraz olsun faydam olması için elimden ne geliyorsa yapacağım' dedim.