Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili Hamdi Uçar, Bakan Koca'ya yaptıkları ziyarette, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi ve medikal malzemelerin yetersizliği ile ilgili sıkıntıları anlattıklarını belirtti.

Milletvekili Uçar, ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi:

"Alaplı Devlet Hastanemizin projesi ihalesinin ne aşamada olduğunu öğrendik. Bu konularda bilgi aldık. Sayın Bakanımız, bu konuya sıcak baktığını söyledi. Onun dışında hastanelerimizde bazı eksikler var. Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde eksikliklerin giderilmesi konusunda taleplerimizi ilettik. Onkoloji ve diğer bölümlerin ihtiyaçların ile ilgili, özellikle medikal malzemelerdeki eksikliğin giderilmesini talep ettik. Onkoloji Merkezimizin bölgede tek olması ve bölge insanını buraya gelmesi sebebiyle teknik anlamda eksiklerin giderilmesini talep ettik. Bu konuda destek sağlanmasını istedik" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi