Zonguldak Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor yeni sezon öncesinde öze dönüş yaptı. Yaklaşık 1 ay önce Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Genel Kaptan Necati Bozkurt ve Antrenör Erkan Sadıklar yapmış oldukları toplantıda öze dönme kararı almıştı. Kozlulu futbolculardan oluşan bir ekip kuran yeşil-beyazlı ekip mevcut kadrosuna 12 transfer yaparak yeni bir oluşum içinde girmişti.

SADIKLAR'IN YARDIMCISI GÖKHAN GİDEN OLDU

Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar geçmiş yıllarda yeşil-beyazlı formayı başarıyla taşıyan futbolculardan Gökhan Giden'i yardımcı antrenör olarak yönetime sunarken, yönetim Sadıklar'ın bu talebini kabul etti. Kozlu Belediyespor bundan sonra başarıya Erkan Sadıklar ve Gökhan Giden ikilisi ile koşacak.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİP OLDU
Geçtiğimiz sezon baraj maçında Devrek Belediyespor'a karşı sahaya çıkan şampiyon U-19 takımını koruyan Erkan Sadıklar, Kozlu çocuklarından oluşan 12 transfer ile birlikte genç ve dinamik bir ekip kurdu.

KERİM YILMAZ'DAN TAM DESTEK
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz almış olduğu radikal kararla Kozlu Belediyespor'un özüne dönme kararı alması Kozlu camiası içinde de olumlu karşılandı. Başkan Yılmaz bu takım ile başarıya ulaşacaklarını, Kozlu'nun kendi öz evlatlarının takımına sahip çıkarak yeni başarıya imza atacaklarına olan inancı tam.

HAZIRLIKLAR 10 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Kozlu Belediyespor antrenörü Erkan Sadıklar yeni sezon hazırlıklarına 10 Ağustos tarihinde başlayacaklarını belirterek yeni sezonun Kozlu Belediyespor'a hayırlı olması temennisinde bulunarak Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a ve Genel Kaptan Necati Bozkurt'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi