Bölgesel yağ fazlalıkları ve selülit görünümündeki azalmanın iki hafta içinde Soğuk Lipoliz ile gözle görülür bir sonuca ulaşacağını brlirten Diyetisten Gizem Güneş, "Hem bölgesel yağların parçalanması hem deformasyonun giderilmesi ve vücut siluetinin düzelmesinde en yeni teknolojilerden birisidir. Sistemde hem bölgesel yağ fazlalıkları vakum ve soğuk lipoliz etkisi ile taranıp parçalanıyor, ardından verilen şok dalgaları parçalanan yağın o dokudan uzaklaşmasını ve bölgenin toparlanmasını sağlıyor. Bölgesel yağlanmanın mevcut olduğu karın bel ve çevresi sırt, kollar basen ve bacak olmak üzere geniş bir alanda kullanılmaktadır. Uygulama sonuçları kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ayrıca bu yöntem diyet ve egzersizle birleştirildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınabilir" dedi.

SOĞUK LİPOLİZİN AVANTAJLARI

Soğuk lipolizin avantajlarından bahseden Güneş, "Hastalar tedavinin hemen ardından günlük yaşamına devam edebilir. Hasta işten boyunca acı bir rahatsızlık hissetmez. Soğutma sistemi sadece yağ hücrelerini etkiler.
Ameliyathaneye ihtiyaç duyulmadan klinikte uygulanabilir. Hasta tek seansta iki ila beş santim arasında incelme gözlenebilir" diye konuştu.