Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile tekrar Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Ekrem Çelen'e Saadet Partisi (SP) Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Özellikle köy muhtarlarının zor bir görev üstlendiğini belirten İlçe Başkanı Erol; " Kongrelerini tamamlayan kurumlarımızın başkanlarına ziyaret gerçekleştiriyoruz. Görüş alış verişinde bulunuyoruz. Sizde tekrar muhtarlarımızın teveccühünü kazanarak başkan oldunuz. Saadet Partisi ve Milli Görüş adına kendisini tebrik ediyoruz. Parti olarak her türlü yardıma hazırız. Çözüme kavuşturamadığınız yerlerde muhalefet partisi olarak bizim bunu dillendirmemiz daha etkili olabilir. Bu konuda her türlü yardımı yapmaya hazırız"diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Saadet Partililere teşekkür eden Başkan Ekrem Çelen; "Dernek olarak köylerin sorunlarını elimizden geldiğince yukarılara iletiyoruz. Tekrar görevimizin başındayız. Bizler size parti olarak başarılar dileriz"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi