Ziyaretlerinden ötürü Saadet Partililere teşekkür eden Çolakoğlu; "İlçemizde siyasi partiler genel merkezleri doğrultusunda çalışmalarını yapıyorlar. Her siyasi partinin görüşleri çerçevesinde hedefleri doğrultusunda yürümeye devam ediyorlar. Bizde Çaycuma'da aynı şekilde hem yerel hem genel seçimlerde AK Parti Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber onun ayak izlerinden yolumuza devam ediyoruz.

Burak Başkanımız ile beraber hoşgörü içinde ülkemizin, milletimizin selameti için, birliğimiz için bir çok seçimlerde karşı karşıya geldik. Fakat çok uyumlu bir şekilde mücadelemizi sürdürdük. Karşılıklı sevgi ve saygımızdan hiçbir zaman ödün veremdik. İnşallah en kısa zamanda yine aynı şekilde 2019 seçimlerinde meydanlarda olacağız. Her siyasi partide olduğu gibi bizim hedefimizde Çaycuma'da Belediye Başkanlığını almak var. Genel seçim atmosferine girdiğimiz zamanda Cumhur ittifakı veya milli ittifakla yola çıkarak başarılı bir şekilde % 50 artı 1 hedefimiz değil de, daha büyük hedeflerimiz var. Bu vesile ile Saadet Partisi yönetimine başarılar diliyorum"diye konuştu.

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol gündeme ilişkin değerlendirme yaparak; "Parti olarak AK Parti'nin kongrelerine gittik. Yeni seçilen arkadaşlara hayırlı olsun temennisinde bulunmak amacı ile bugün buradayız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili uyum yasalarının yeniden düzenlenmesi noktasında Genel Merkezimizin 'Adil Düzen, Adil Sistem' hakkında bir raporu var. Bu kitapçığı kendisine hediye etmek istiyoruz.

Cumhur ittifakı ile ilgili partimiz Genel Başkanımızın söylemleri doğrultusunda hareket edecektir. An itibari ile hiçbir siyasi parti ile ittifak halinde değildir. Kendi partimizin adayı seçime girmeyi planlıyoruz. Cumhur ittifakı öncesi yerel seçimler var. İlk düşünülmesi gereken bence yerelde ittifaktır"dedi.

Erol, Çolakoğlu'na 'Adil Seçim, Adil Sistem' isimli kitabı hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi